CREDITE | ÎMPRUMUTURI

Spune-le cum vrei, pentru noi sunt același lucru! Consultă oferta noastră, documentează-te și alege ceea ce se potrivește mai bine nevoilor tale. În caz că ai nelămuriri, nu uita că îți stăm la dispoziție – utilizează metodele de contact disponibile în site sau vizitează-ne.

Simulează și alege ce ți se potrivește

Exemplul alăturat permite simularea unui tip de împrumut CLASIC, destinat exclusiv membrilor C.A.R. Sanitar Deva. Pentru a accesa acest tip de împrumut nu este necesară o vechime dar este necesară o valoare a fondului social de minim 500 de lei. Nu ești membru? E foarte simplu să devii! Completează formularul și de restul ne ocupăm noi.

Notă* Graficul alăturat este doar un exemplu de calcul și nu are nicio valoare contractuală.

Valoarea împrumutului: ZAR5000
Termen: 36 months
Valoarea împrumutului
Numărul de luni
Rata dobânzii
Total de plătit
Rata lunară
Comision analiză
DAE
Tip împrumut
Numele dvs *
Email *
Număr telefon *
Adresă *
Vă rugăm completați toate câmpurile marcate

Venit și forma de angajare

Venit net lunar *
Employment *
Nume angajator
Număr telefon la locul de muncă
Funcția
Numele afacerii *
Vă rugăm completați toate câmpurile marcate

Cheltuieli

Venitul dvs. lunar disponibil este
Costuri cu locuinta *
Cheltuieli lunare cu facturile *
Cosuri privind alimente, haine, etc *
Alte rate
Alte cheltuieli (incluzând distracția)
Vă rugăm completați toate câmpurile marcate

Declarație pe proprie răspundere

Cod numeric personal *
Documente necesare. Dacă nu aveți documentele la îndemână, le puteți trimite ulterior sau trimiteți la: office@cardragasani.ro Utilizați ID-ul/numărul de referință al aplicației ca subiect
Carte de identitate
Factură utilități
Adeverință de venit
Vă rugăm completați toate câmpurile marcate

Success

You successfully submitted the form

Oops

The form didn't submit

Clasic

Trec printr-o perioadă dificilă și ai probleme cu rambursarea datoriilor la alte instituții? Intră în legătură cu noi să vedem cum te putem ajuta. DAE începând de la 18.39%.

Special

Împrumut destinat nevoilor neprevăzute, se poate acorda inclusiv în ziua înscrierii dumneavoastră la CAR Sanitar. Acest împrumut necesită garanții personale. DAE începând de la 22.54%.

2xSalariul tău

Împrumut destinat nevoilor urgente acordat în sumă maximă egală cu dublul salariului venitului net. Fără giranți, fără bătăi de cap. DAE începând de la 28.7%.

Vacanță

Dobândă mică, perioadă de rambursare flexibilă în limita a 12 luni. Valoarea maximă este de 10.000 lei. Sunt necesare garanții personale. Dae începând de la 13.24%

Medical

Treci printr-o perioadă dificilă , ai probleme de sănătate și trebuie să mergi la doctor? Intră în legătură cu noi să vedem cum te putem ajuta. DAE începând de la 12.68%.

Capitalizare

Dobândă mică, perioadă de rambursare flexibilă în limita a 5 ani. Valoarea maximă este de 20.000 lei. Sunt necesare garanții personale. Dae începând de la 7.76%

Antreprenorial

Destinat antreprenorilor, flexibil, cu o perioadă de rambursare flexibilă în limita a 5 ani. Valoarea maximă este de 45.000 lei. Sunt necesare garanții personale. Dae începând de la 13.24%

Student

Ai peste 18 ani, ești student sau părinte și ai nevoie de bani pentru plata taxelor de școlarizare? Intră în legătură cu noi să vedem cum te putem ajuta. DAE începând de la 13.24%.

Zi de naștere

Este ziua ta luna aceasta. La mulți ani!  Vino și ia un credit de până la 4500 lei pentru o perioadă de maxim 12 luni și cumpără-ți ceva frumos.  DAE începând de la 13.24%

Sau... te-ai gândit să economisești?

Indiferent ce vârstă ai, indiferent unde și cum te gândești să îți petreci timpul, este important să ai un ban pus deoparte. Pentru o vacanță, un curs, o bicicletă, un telefon sau o tabletă, la CAR Sanitar poți economisi începând de la 15 lei/lună, iar dobânda primită la final de an pentru economiile tale este neimpozabilă!

oameni care economisesc bani

Cine poate lua împrumut de la CAR Sanitar Deva?

Pentru a putea lua un împrumut de la organizația noastră trebuie să îndepliniți următoarele condiții: vârsta de minim 18 ani, să puteți demonstra că aveți o sursă de venit și să fiți membru al CAR SANITAR DEVA. Dacă nu sunteți membru puteți deveni efectuând click aici.

Care este suma minimă pe care o pot împrumuta? Dar maximă?

Depinde de tipul de împrumut ales. De regulă, suma minimă este de 500, lei dar în cazuri excepționale poate fi și mai mică. În schimb nu avem o sumă maximă a creditului acordat. Aceasta este limitată doar de veniturile membrului/giranților.

Ce garanții sunt acceptate la acordarea unui împrumut?

Doar garanții personale, adică giranți/fidejusori.

Poate altcineva să achite împrumutul în locul meu?

Desigur, atât timp cât acea persoană își declară identitatea, nu este niciun fel de problemă.

Pot plăti împrumutul fără să mă deplasez la sediu?

Chiar te încurajăm să faci asta. Ai la dispoziție o serie de metode moderne de plată: Transfer bancar din contul tău sau  plata cu cardul pe site-ul nostru.

În ce condiții se acceptă coplătitor?

Atunci când ai nevoie de un credit/împrumut mai mare, iar venitul tău nu respectă normele noastre privind supraîndatorarea se acceptă coplătitori.

Cât durează să obțin un împrumut?

Atunci când ai nevoie de un împrumut de până în 10.000 lei și e urgent ne vom strădui să primești banii în aceeași zi. Situația este alta atunci când valoarea este mare și numărul de solicitări de asemenea – de regulă împrumutul solicitat este plătit în maxim 30 de zile

Pot plăti împrumutul în avans?

Da! Vei avea și un avantaj – vei plăti mai puțină dobândă! Costurile vor fi reduse de fiecare dată când vei face plăți în avans!

Câte împrumuturi pot avea simultan?

Atât timp cât nu există pericolul de supraîndatorare, iar venitul  tău permite achitarea ratelor respectând normele noastre, nu există un număr maxim de împrumuturi.

Este posibilă refinanțarea împrumutului meu?

Da, este permisă în anumite condiții. Contactează-ne pentru detalii.

Pot să îmi refinanțez împrumuturi de la alte bănci/ifn?

Este posibil. Contactează-ne pentru a afla în ce fel!

×