SPRIJIN NERAMBURSABIL | AJUTOARE SOCIALE

Da, este cât se poate de adevărat! Indiferent cât ești de stabil financiar, în momente fericite sau mai puțin fericite, un ajutor face diferența. Oferim aceste servicii  financiare nerambursabile cu gândul de a fi de folos membrilor noștri și de a face diferența. Înainte de toate suntem oameni și așa trebuie să rămânem cu toții…

Nu ești membru încă?

Completează cererea de înscriere, oriunde ai fi și te vom contacta în cel mai scurt timp. Beneficiile oferite membrilor de către organizația noastră sunt greu de egalat. Îți sugerăm să faci o cercetare pe cont propriu, să compari și să alegi ceea ce consideri că este mai bun pentru tine. Ca membru al CAR Sanitar Deva ai acces la un sistem de economisire cu randament ridicat și la o gamă variată de credite și ajutoare sociale.

Vrei să ne întrebi ceva?

Ajutoare sociale nerambursabile

Sprijinul financiar nerambursabil

Se acordă membrilor CAR Sanitar Deva, cu titlu nermbursabil, după o vechime în calitatea de membru de cel puțin 3 luni. Acordarea acestora este de asemenea condiționată de plata contribuției la acțiunile sociale în valoare de 3 lei/lună. Sumele depuse în fondul pentru acțiuni sociale nu se rambursează membrului la retragere, ele fiind folosite exclusiv pentru derularea variatelor acțiuni de sprijin financiar.

Ajutor pentru nașterea sau adopția unui copil

Ce bucurie este comparabilă cu aceea de a deveni părinte? Niciuna credem noi, de aceea premiem proaspeții părinți cu un ajutor nerambursabil începând de la 400 de lei, în funcție de vechimea ca membru.

Ajutor pentru întemeierea unei familii

Stă în firea lucrurilor ca la un moment dat să te căsătorești. Ei bine, sărbătorim întemeierea unei noi familii, alături de miri și oferim un premiu nerambursabil începând de la 300 lei, proaspătului soț sau soții.

Ajutor pentru interveniții chirurgicale

Uneori se întâmplă ca cineva să aibă nevoie de o intervenție chirurgicală. Ești membrul nostru? Vino cu biletul de trimitere pentru intervenția chirurgicală și punem și noi umărul. Îți oferim un sprijin financiar  de până la 600 lei.

Ajutor în cazul decesului membrului

Trist, dar se întâmplă! Suportăm o parte din costurile cu înhumarea membrului decedat, în limita a 1800 de lei.  Valoarea ajutorului este întotdeauna corelată cu vechimea membrului.

 

Ajutor în cazul decesului unui membru de familie

În astfel de momente grele, singurul mod în care ne putem arăta regretul este a sprijini membrul cu un mic ajutor bănesc în limita a 600 lei. Nu contează dacă persoana decedată  a fost membrul nostru. Valoarea ajutorului depinde de vechimea membrului.

Burse de studiu pentru copiii membrilor

Copiii reprezintă viitorul nostru și al țării. Prin programul de burse de studiu dorim să oferim o șansă tinerilor care vor să studieze, însă familiile lor au dificultăți financiare. Ne străduim să susținem și să promovăm tinerii în atingerea viselor lor. Cu toții am fost spijiniți cândva.

Cum pot beneficia de sprijin social nerambursabil?

În primul rând trebuie să fii membru al CAR Sanitar Deva. Dacă nu ești membru, poți deveni aici. Vechimea minimă de la care poți beneficia de sprijin financiar nerambursabil este de minim 3 luni.

Există o vârstă de la care nu mai beneficiez de sprijin financiar?

Doar în cazul burselor de studiu. Nu poți accesa o bursă de studiu dacă ai depășit vârsta de 25 de ani.

Care sunt membrii familiei pentru care pot beneficia de ajutor de deces?

Poți beneficia de ajutor de deces pentru membrii familiei tale, cu condiția ca aceștia să fie în întreținerea ta. Ajutorul este de asemenea acordat pentru rudele tale, ascendenți sau descendenți. Termenul în care se poate solicita ajutorul este de 3 luni de la data producerii decesului.

Este posibil să îmi fie refuzat sprijinul financiar nerambursabil?

Da, în cazul în care nu ai contribuit la fondul de acțiuni sociale pentru o perioadă mai mare de 6 luni în ultimul an, ești în litigiu cu organizația sau ești executat silit.

×